Modele de genți care se poartă în 2022. Cum alegi accesoriile potrivite cu stilul tău?

Alături de haine și bijuterii, gențile sunt produse care conferă ținutei rafinament și eleganță. Moda 2022 în materie de genți vizează texturi, culori și finisaje din materiale de calitate. Alături de gențile supradimensionate se regăsesc cele minimaliste. Din tendințele actuale nu lipsesc gențile cu bretea din lanț și nici cele tip sac.

Moda se schimbă în fiecare sezon. Gențile pot fi accesoriile potrivite pentru mai multe ocazii și se pot asorta unor ținute diferite. Cum? Alegând cu grijă câteva modele esențiale care se poartă anul acesta.
Propunerile și sugestiile pe care vi le oferim vă vor ajuta să achiziționați modele de genți, ce nu trebuie să lipsească din nicio garderobă. Noi vă oferim gențile, de voi depinde în ce combinații și împrejurări le folosiți.

Genți mari

O geantă de damă mare sau una supradimensionată reprezintă utilitatea, dar poate fi și un accesoriu minunat. O geantă de mână, de la un brand cunoscut la nivel mondial, din piele, poate fi asociată cu mai multe outfituri. Pe lângă rafinament și eleganță, acest accesoriu este ideal pentru femeile care au nevoie de mult spațiu pentru toate lucrurile esențiale.
Geanta din piele de culoare maro și gri, de la Prada, poate fi alegerea ideală pentru doamnele care știu să aprecieze un model clasic, într-o variantă modernă. Puteți achiziționa geanta de la Credit Amanet, produsul este certificat.

Geanta Prada mare

Pentru femeile care iubesc provocările și culorile puternice, o geantă din piele Navy, de la Louis Vuitton este o variantă perfectă ce poate fi utilizată atât în sezonul cald, cât și în cel rece. Poate fi accesoriul perfect pentru a scoate în evidență o ținută de zi. Elegantă și rafinată, geanta este ideală pentru o întâlnire de afaceri.

Geanta Navy de la Louis Vuitton

Genți de petrecere

Să înceapă petrecerea! Cu o geantă cu paiete sau una în culori vibrante. Pentru anul 2022, modelele de genți în trend vă permit să utilizezi chiar și o geantă de petrecere la o ținută de zi, evident în combinația potrivită.
Vă propunem o geantă unică, de culoare roz, produsă de Yves Saint Laurent, de un rafinament desăvârșit, ce poate fi purtată cu succes la o ținută de zi, dar și seara, la o petrecere în club sau la terasă.

Geanta Yves Saint Laurent

Genți cu lanț

Gențile cu lanț sunt nelipsite an de an. Designerii sunt mari amatori de lanțuri, iar gențile mari sau mici, cu forme clasice sau nonconformiste, sunt un capriciu și un must have. Trebuie să aveți cel puțin un model în dressing.
Vă prezentăm un model de geantă cu lanț Gucci, un produs de calitate, într-o culoare fermecătoare, rozul prăfuit asociat cu auriul oferă o notă minunată, ideală pentru un stil lejer. Alături de o ținută cu croială masculină, geanta va fi pusă în valoare și va contura personalitatea puternică a posesoarei.

Geanta cu lant Gicci

Pentru iubitoarele stilului clasic, o geantă cu lanț neagră cu auriu este accesoriul perfect care nu trebuie să lipsească din garderobă și care nu se va demoda niciodată. Geanta Louis Vuitton în stil clasic, poate fi accesoriul ideal și la o ținută de seară, dar și la una de zi, indiferent de împrejurare.

Geanta cu lant Louis Vuitton

Genți clasice

Vechi, dar în continuare noi și actuale, gențile clasice, de la branduri de lux sunt preferate și adorate, pe drept, de femei de toate vârstele.
Podiumurile de prezentare ale marilor case de modă au surprins și în acest an atunci când designerii au ales să combine outfituri elegante și proaspete cu accesorii vintage sau clasice.
Gențile clasice, cu forme diferite, dreptunghiulare sau pătrate sunt în tendințe, indiferent de culoare și structură. De ce? Pentru că stilul este mereu actual, iar aceste genți sunt ideale pentru fiecare sezon în parte.
O geantă Valentino, din piele roșie, poate fi utilizată la conceperea unei ținute fermecătoare în sezonul cald, dar și pentru a contrasta puternic la un outfit închis la culoare în sezonul rece.

Geanta Valentino

Dacă nu vă simțiți bine purtând o geantă într-o culoare atât de îndrăzneață, aveți ocazia să optați pentru un model tot atât de frumos, o geantă de mână Balenciaga, din piele gri, cu finisaje deosebite, ce denotă eleganță și un stil aparte. Modelul se pretează atât persoanelor tinere, cât și femeilor trecute de prima tinerețe.

Geanta Balenciaga

Genți de tip sac

Un model de geantă care se poartă în 2022 este geanta de tip sac, o variantă neconvențională, cu aspect compact. Însă, în ciuda aparenței minimaliste, o astfel de geantă este destul de încăpătoare. Farmecul ei este sporit de șnururile din piele cu care se leagă, ce pot fi perfect funcționale sau doar parte a imaginii create.
O geantă tip sac Lancel Bucket, din piele de culoare maro, poate fi achiziționată de pe creditamanet.ro, site-ul pe care găsiți și alte modele și variante de genți aflate în tendințele anului 2022.

Genți mini

Am vorbit despre gențile mari și cele supradimensionate. Nu trebuie uitate și nici neglijate gențile mini, aflate la polul opus, care de multe ori sunt variantele minimaliste ale celor consacrate. Aceste variante, puternic accesorizate sau cu detalii complexe fac deliciul momentelor când nu aveți nevoie și nu vă doriți o geantă de mari dimensiuni. Este la fel de potrivită și pentru evenimentele oficiale de peste zi.
O geantă Prada, din piele de culoare neagră, cu finisaje aurii poate fi ideală pentru orice vârstă.

Geanta mini Prada

Pentru adolescentele iubitoare de frumos, avem o altă propunere. O geantă micuță, de la Balenciaga, ce le poate însoți pe timp de zi, dar și seara în oraș, pentru un outfit perfect și plin de rafinament.

Geanta mini Balenciaga

Portofele asortate

Alături de genți nu uitați că un alt accesoriu practic și necesar este portofelul. La o geantă frumoasă în trendurile anului 2022 trebuie să aveți și un portmoneu pe măsură.
Alături de un portofel din piele, de culoare maro, în care să țineți banii și actele de identitate, puteți cumpăra un produs special conceput pentru carduri – cardholder.

De ce să achiziționați genți de la amanet?

Achiziția unei genți de lux de la amanet reprezintă șansa de a intra în posesia unui obiect valoros, la un preț accesibil. Aveți garanție inclusă, foarte multe articole noi, iar dacă ați ales să cumpărați online, puteți beneficia de livrare acasă, în cel mai scurt timp. Avem soluții și dacă vă aflați peste graniță, puteți comanda cu încredere de la noi, livrăm prin DHL în afara României.
Acceptăm plata ramburs, cu cardul bancar, prin transfer bancar sau cu ordin de plată.
Aveți posibilitatea de a face retur, dacă vă răzgândiți, în termen de 14 zile de la data intrării în posesie a produsului, dar numai dacă acesta este în aceeași stare în care a fost cumpărat.

Gențile fac parte din stilul unei femei și ajută de multe ori la exprimarea personalității posesoarei. O geantă de lux este un statement pe care o femeie îl face celor din jurul său, dar reprezintă și o modalitate de a se simți bine.

Pe CreditAmanet găsiți genți din materiale de cea mai bună calitate, de la cele mai cunoscute branduri la nivel mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *