De ce sa alegi o geanta din brandurile de lux?

genti de lux, louis vuitton, geanta,

Cu toate ca esti pasionata de gentile semnate de designeri renumiti, te-ai intrebat de multe ori daca merita sau nu sa investesti in una. Femeia moderna are cel putin o astfel de geanta in garderoba. Iar daca nu are, cu siguranta se gandeste sa isi achizitioneze una.
Noi suntem de parere ca o geanta de lux isi merita banii datorita calitatii ireporsabile si a faptului ca nu se devalorizeaza in timp.
Plus ca, nu intotdeauna gentile semnate de renumite branduri de lux costa “o avere”. Acesta este si cazul marcilor celebre de genti de lux precum Louis Vuitton, Valentino, Prada, Dolce & Gabbana, Yves Saint Laurent sau Gucci pe care le gasesti pe www.creditamanet.ro la aproape jumatate de pret.
Daca esti indragostita de gentile marca Louis Vuitton, iata cateva modele disponibile la noi pe site:
Louis Vuitton Neverfull este o geanta foarte practica si incapatoare. Daca esti o fire activa, mereu pe drumuri, dar careia ii place sa aiba intotdeauna cele necesare cu ea, aceast model de geanta reprezinta alegerea potrivita pentru tine. Se poate asorta usor tinutelor casual si elegante.

Louis Vuitton. Neverfull,, geanta de lux, designer bag,

In cazul in care nu te inspira acest model, alte modele precum Louis Vuitton Marilyn, Louis Vuitton Speedy Monogram, Louis Vuitton Speedy Multicolor (acest model are un DISCOUNT de 28% ), Louis Vuitton Pallas, Louis Vuitton Alma PM si altele, le gasesti pe CreditAmanet.

Ca tot suntem in plin sezon de vara, iar verdele este vedeta anului 2017, geanta Dolce Gabbana Sicily poate fi pata de culoare din garderoba ta.

geanta, dolce gabbana, sicily,
Persoanele interesate de achizitionarea unei genti de lux vor gasi pe site-ul nostru www.creditamanet.ro sau in Showroom Calea Mosilor 272, branduri si modele pe toate gusturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *