Cum alegi inelul de logodnă potrivit: Lucruri de care să ții cont

trandafir rosu cu inel

Logodna este un moment esențial în viața viitorilor soți. Cum alegi inelul de logodnă potrivit? Inelele de logodnă cu diamant sunt cea mai bună opțiune. Aurul și diamantele rămân cele mai apreciate elemente, iar combinația potrivită dintre acestea vor face momentul oferirii inelului unul memorabil.

Pietrele prețioase în montură de aur alb sau galben sunt alegerea perfectă pentru inelul de logodnă. Cum alegi însă inelul de logodnă perfect? Cu un inel de logodnă cu diamant orice viitoare mireasă se va simți ca o prințesă. Nu trebuie să își faci griji. Poți găsi o astfel de bijuterie, ideală pentru jumătatea ta, fără să aloci un buget extraordinar. Va trebui să ai timp și răbdare, poți face acest lucru și online pe Credit Amanet. Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi și cum poți alege inelul perfect.

Montura și metalul de bază

Aurul rămâne cel mai prețios metal pentru o bijuterie. Inelul de logodnă din aur alb sau aur galben denotă eleganță. Cercul perfect rotund, fără început și fără sfârșit, simbolizează dragostea nemărginită. De aceea această bijuterie trebuie să fie în ton cu personalitatea, dar și pe gustul viitoarei mirese.

În funcție de montura inelului, piatra va fi mai bine pusă în valoare. Bijutierii au creat modele din ce în ce mai frumoase, pornind de la un design clasic sau având la bază unul modern.

Diamant

Diamantul continuă să fie cea mai apreciată și rafinată piatră pentru orice bijuterie. Va fi cu atât mai spectaculos regăsit în montura inelului de logodnă.

Poate fi vorba de un diamant mare, poziționat central sau de un diamant central, înconjurat de altele mai mici.

Principalele criterii pentru stabilirea valorii și prețului diamantelor țin de: tăietură, culoare, claritate și greutate.

Dacă vrei să achiziționezi un inel de logodnă cu diamant poți opta pentru unul dintre modelele existente pe site-ul creditamanet.ro.

Nu te grăbi. Nu este o achiziție pe care să o faci fără ceva efort. Va fi dificil de ales din multitudinea de produse, dar cu siguranță cu puțină răbdare îl vei identifica pe cel care o va cuceri pe viitoarea logodnică.

inel cu diamante

https://creditamanet.ro/vanzari/Inel-cu-diamante-Aur-18K–386g-1939/

Un inel de logodnă de aur alb de 18K, cu topaz și diamante naturale, va fi o surpriză minunată pentru viitoarea mireasă, care o va dubla pe cea a cererii în căsătorie. Dacă alegi și o modalitatea inedită de a-i oferi inelul de logodnă, jumătatea ta va avea o amintire pe care o va rememora cu drag, peste ani, nepoților.

inel cu diamant

https://creditamanet.ro/vanzari/Inel-cu-diamante-Aur-14K–304g/

Eleganța vine și din simplitatea modelului ales. Împletitura din aur alb de 14K, cu un diamant discret, poziționat central, poate fi alegerea ideală, mai ales că va fi purtat zilnic, alături de verighetă. Un astfel de inel de logodnă cu diamant va putea fi asortat la cât mai multe ținute.

Nu trebuie să ții cont neapărat de trend și de ceea ce este la modă pentru că și un inel de logodnă simplu poate fi pus în valoare de viitoarea lui posesoare prin atitudinea acesteia, dar și prin stilul vestimentar ales.

inel cu diamante

https://creditamanet.ro/vanzari/Inel-cu-diamante-Aur-14K–363g/

Un inel de logodnă clasic, din aur galben de 14K, cu un diamant alb, central, cu o formă a pietrei rotund briliant, este splendid și va atrage atenția ori de câte ori va fi purtat.

Alege modelul care crezi că o va face fericită. Investiția se poate dovedi o veritabilă bijuterie ce poate fi transmisă din generație în generație.

inel cu diamante

https://creditamanet.ro/vanzari/Inel-cu-diamante-Aur-18K–351g/

Dacă viitoarea soție iubește luxul și știe să aprecieze pe deplin o bijuterie cu adevărat valoroasă, poți cumpăra un inel de logodnă din aur alb de 18K, cu diamant mare central, evidențiat, înconjurat de diamante mici, naturale, care-i sporesc frumusețea. De fiecare dată când va fi purtat, acest inel va fi admirat și apreciat pentru delicatețea lucrării și pentru originalitatea monturii.

Dacă te-ai decis asupra modelului, poți să îl personalizezi, alegând gravarea în interior a unui scurt mesaj, semnificativ pentru voi doi.

Certificat de autenticitate și garanție

Credit Amanet oferă certificat de garanție valabil în baza facturii, toate bijuteriile fiind testate de ANPC.

Bijuteriile din aur cu diamante au certificat de autenticitate, vor fi ambalate într-o cutie specială și pot fi livrate rapid, prin firme de curierat, la tine acasă.

Nu uita, ai garanție pentru o perioadă de 30 de zile, dar și o perioadă de retur de 14 zile, de la data intrării bijuteriei în posesia ta.

Mărimea potrivită

Dacă te duci la magazinul fizic Credit Amanet, vei putea fi ajutat de personal pentru a alege mărimea potrivită pentru inelul de logodnă cu diamant. Poți merge cu un inel pe care îl poartă, astfel încât alegerea să fie ușoară.

Chiar dacă optezi pentru un inel de logodnă cu diamant de la magazinul online poți să fii fără grijă. Este ușor să identifici mărimea potrivită. Pe site regăsești o categorie care te va ghida pentru a face alegerea corectă, astfel încât să nu mai fie nevoie de ajustări ulterioare sau de returnare.

Pe ce mână se poartă inelul

Inelul de logodnă se poartă de obicei pe inelarul de la mâna stângă. Dacă știi că iubita ta nu ține prea mult la tradiții, atunci poți alege un inel de logodnă care să se potrivească pe degetul inelar de la mâna dreaptă.
Să ai în vedere faptul că mâinile sunt diferite, iar degetele sunt de grosimi variate.

Înregistrare și cumpărături

Inelul de logodnă cu diamant pe care vrei să îl cumperi poate fi mai ieftin dacă ai un cod de voucher sau un card de fidelitate.

Dacă faci cumpărături pentru prima dată de pe acest site te poți înregistra prin completarea datelor în formularul disponibil în pagina de înregistrare.

Odată trecut acest pas, alege adresa de livrare. Coletul va ajunge la tine în 1 – 5 zile lucrătoare, indiferent de județul în care locuiești.

Plata

Ai trei opțiuni pentru plata inelului de logodnă cu diamant. Poți plăti ramburs, online cu cardul bancar, prin transfer bancar sau ordin de plată. În acest ultim caz, produsul tău urmează să fie livrat abia după ce banii au intrat în contul firmei.

Cum alegi inelul de logodnă potrivit? Este întrebarea la care vei răspunde când vei decide să îți ceri iubita de soție. Un inel de logodnă cu diamant este varianta ideală pentru a o surprinde și pentru a crea o amintire de preț. Poți găsi un astfel de inel, în funcție de bugetul tău, online și cu livrare rapidă acasă. Alege ceva ce știi că va fi pe gustul ei.

Întrebarea de bază când te căsătorești: cum alegi inelul de logodnă potrivit? Un inel din aur alb sau galben, cu un diamant sau mai multe, disponibil online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *