Cadouri pentru femei: cum să o impresionezi?

Se apropie ziua ei de naștere sau aniversarea căsătoriei voastre și nu știi cum să o impresionezi cu un dar de suflet, care să-i rămână ca amintire și să exprime dragostea pe care i-o porți, într-un mod simplu și sincer, stilat și discret. Și, chiar dacă o cunoști de ceva vreme, ai mereu emoții când vine vorba să alegi acel obiect care să fie „ce trebuie“. Pentru că, de cele mai multe ori, ea este și exigentă și frumoasă și puternică, ai nevoie de idei de cadouri ca să alegi ce i se potrivește. Iată:

Bijuterii din aur

Bijuteriile nu sunt făcute pentru a da femeilor o aură de bogăție, ci, pentru a le face frumoase, spunea Coco Chanel, la rândul ei, o doamnă puternică și celebră. Dacă vrei să-i spui că este frumoasă și să-i pui în valoare strălucirea, alege dintre variatele oferte de bijuterii din aur alb și galben: 

Lănțișoare de aur

Printre cele mai populare idei de cadouri pentru femei se numără binecunoscutele lănțișoare de aur, care nu se vor demoda niciodată, pentru că apar în fiecare an modele noi. Acestea pot fi atât în stil clasic și cu texturi consacrate, cât și în notă modernă, chiar avangardistă. 

Aurul este un metal nobil care își sporește valoarea în timp, iar un lanț bine ales din acest material va reprezenta o bucurie pentru ea multă vreme și-i va aminti de momentul special în care i l-ai dăruit.

Pandantive din aur

Un alt cadou interesant pentru ea este un pandantiv din aur, deoarece acesta poate fi un adevărat mesager, încărcat de simboluri și mesaje ascunse. Poți alege o plăcuță din aur cu numele ei gravat, un mic zodiac, floarea preferată, o metaforă cu lună și stele sau silueta unei corăbii care să evoce frumoasa călătorie pe care o faceți împreună prin oceanele vieții.

Brățări din aur

O femeie nu are niciodată prea multe brățări, pentru că sunt sute de modele frumoase. Plus că, o adevărată lady are nevoie de accesoriul adecvat pentru fiecare ținută vestimentară pe care o poartă la un eveniment de seară, la o întâlnire de business sau la o ieșire romantică în oraș. Alege-i o brățară deosebită, care să combine diferite culori de aur și oferă-i acest dar ca pe o mulțumire pentru mângâierile pe care ți le oferă cu mâinile ei.

Inele din aur

Un capitol complicat, mai ales când vine vorba despre ACEL inel. Dacă vrei să pui marea întrebare, alege un model deosebit, cu o montură clasică. Pentru o aniversare, însă, este potrivit un inel fin, împletit, iar dacă vrei să o feliciți cu ocazia unei reușite, optează pentru un set de bijuterii din aur, cu inel și brățară/cercei. 

Bijuterii cu diamante

bijuterii diamante

 

 

 

 

 

Aceste mici pietre strălucitoare fascinează toate reprezentantele sexului frumos și se numără printre cele mai bune idei de cadouri pentru femei, oricare ar fi vârsta sau statutul lor social. 

Cercei cu diamante

Poți să afli ce fel de persoană ești după cerceii pe care îi primești, spunea Audrey Hepburn. Într-adevăr, spui multe prin modelul de cercei cu diamante pe care îi alegi pentru o femeie. Optează pentru monturi fine și diamante valoroase, care să o facă să se simtă ca o adevărată regină.

Inele cu diamante

Aceste bijuterii cu diamante sunt potrivite pentru momentele deosebite ale vieții voastre și reprezintă veritabile bijuterii de familie pe care le vor purta copiii și nepoții. De aceea, alege cele mai frumoase modele și gravează pe interior un mesaj memorabil.

Broșe cu diamante

Una dintre cele mai interesante idei de cadouri pentru femei o reprezintă broșele cu diamante. Atenție, însă! Un astfel de dar va fi apreciat de femeile mature sau trecute de prima tinerețe și sunt un semn de respect și prețuire. O broșă cu diamante fine este un dar ideal pentru aniversarea mamei sau pentru celebrarea nunții de argint. 

Accesorii de lux

Pentru că ocaziile în care vrei să-i dăruiești lucruri frumoase sunt multe, iată și alte idei de cadouri pentru femei active și puternice, independente și pasionate de modă: 

Genți de lux

Poșeta unei doamne este un univers propriu, o manifestare a felului ei de-a fi, îi reflectă pasiunile, preocupările, stilul. O vei face fericită cu un model celebru sau o piesă de colecție în culoarea preferată. Alege genți de lux de la marile case de modă, pentru un cadou reușit și modern.

Ceasuri de lux

O femeie frumoasă nu are vârstă, o femeie grăbită nu are niciodată timp, dar, o femeie care știe ce vrea poartă întotdeauna ceasuri de lux, adevărate lecții de stil și rafinament. Alege-i un model clasic, și-i vei arăta că ai oprit vremea-n loc pentru ea și că îi vei fi mereu alături.

Ai la dispoziție o gamă largă de bijuterii din aur și diamante, la care se adaugă accesorii precum genți și ceasuri de lux, ace de păr, aplicații metalice pentru clutch-uri sau chiar butoni pentru cămăși de mătase. Alege ce ți se pare potrivit dintre aceste idei de cadouri pentru femei și oferă-i iubitei, soției, mamei, prietenei, fiicei bucuria unor daruri deosebite, care să aducă surâsuri pe chip și zâmbete în suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *