Top 10 ceasuri de lux. Modele recomandate pentru bărbați și femei

Top 10 ceasuri de lux

Ceasul de mână nu este doar un accesoriu util, ci și o modalitate de a vă prezenta în fața lumii. Poate fi o bijuterie de lux, care să vă evidențieze statul social. Frumusețea, dar și rezistența și durabilitatea mecanismelor interioare sunt oferite de branduri de renume, care confecționează ceasuri de lux.

Un ceas de lux este realizat de maeștrii ceasornicari, reprezentanți ai unor branduri celebre, cunoscute la nivel mondial. În același timp, mecanismele din interior sunt complicate, precise, materialele sunt de calitate, sticla ceasului este de safir, cureaua din piele, iar interiorul decorat cu pietre prețioase. Toate aceste elemente fac ca prețul unui ceas de lux să fie pe măsura eforturilor depuse la confecționarea lui. La CreditAmanet aveți ocazia să identificați ceasurile de lux potrivite pentru a vă definitiva colecția sau cele perfecte pentru a fi oferite în dar.

Vă oferim în continuare detalii despre mărcile pe care le deținem spre vânzare, pentru a putea alege varianta potrivită atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

1. Cartier

Un ceas Cartier este neprețuit, o investiție făcută, valoarea sa nefiind știrbită de trecerea timpului. Din contră, prețul de referință, pentru un model bine întreținut crește de la an la an.

Un ceas de lux Cartier Santos Galbee, cu carcasă și brățară din aur și oțel, cu mecanism quartz, aflat la vânzare în stare foarte bună va aduce un plus de rafinament oricărei ținute feminine, fiind un accesoriu plin de farmec și rafinament.
Un ceas automatic Cartier Calibre bărbătesc, argintiu, conferă eleganță unui bărbat cu un costum croit pe comandă.

2. Rolex

Printre cele mai cunoscute și apreciate branduri de ceasuri se numără și Rolexul. Un articol din această gamă, de damă sau bărbătesc vă va face remarcați, cu siguranță.
Un ceas Rolex GTM Masterll, bărbătesc, achiziționat online de la noi este autentic și mult mai accesibil decât dacă îl comandați de la firma producătoare.
Un ceas de damă Rolex Datejust este o bijuterie prețioasă în sine, dar și o investiție de viitor.

3. Jaeger-LeCoultre Master

Calitatea și originalitatea sunt devizele noastre. Ceasurile de la acest brand sunt magnifice, realizate din materiale prețioase, iar mecanismul este de o complexitate rar întâlnită. Brandul elvețian renumit a realizat un Jaeger-LeCoultre Master Geographic inegalabil, dedicat bărbaților puternici, care știu ce își doresc. Ceasul automatic are carcasă din aur roz și brățară din piele.

Măiestria ceasornicarilor se remarcă în detaliile și finisajele extrem de fine și rafinate.

Jaeger-LeCoultre Master
4. Ulysse Nardin

Cu o lungă tradiție în spate pentru producția ceasurilor de lux, producătorul elvețian a realizat în timp unele dintre cele mai spectaculoase modele, cu cronometre marine.

Un ceas Ulysse Nardin Maxi Marine, este ideal pentru un bărbat căruia îi place acțiunea, un adevărat aventurier.

5. Omega

Printre cele mai populare branduri din lume în privința producției de ceasuri se numără Omega, firmă care nu are cele mai luxoase articole, dar calitatea și rezistența în timp nu pot fi puse la îndoială.

Un ceas Omega Seamaster Aquaterra, poate fi cadoul perfect pentru un bărbat căruia îi place să fie la modă, dar nu pune accentul numai pe imagine. Finețea unui articol produs în exclusivitate pentru femei se remarcă la ceasul Omega De Ville Tresor, disponibil cu o brățară din satin.

6. Audemars Piguet

Ceasornicarii brandului sunt renumiți, fiind considerați cei care au revoluționat lumea ceasurilor de mână, prin utilizarea oțelului inoxidabil. Stilul avangardist și designul minunat al ceasurilor bărbătești sau de damă au făcut ca aceste articole să fie considerate printre cele mai bune din lume.

Un ceas automatic Audemars Piguet Royal Oak Jumbo Ultra Thin, cu carcasă și brățară din oțel este iconic pentru stilul unui bărbat aflat într-o postură de conducere, capabil să ia decizii importante în orice moment.

7. Hermes

Ceasurile brandului Hermes sunt frumoase, au mecanisme de precizie. Totuși, un ceas Hermes Clipper, bărbătesc, cu carcasă și brățară din titanium și oțel, în stare bună, este un plus, pentru orice colecție. Colecția Clipper cuprinde și ceasuri de damă rafinate și frumos finisate.

8. Tag Heuer

Ceasurile sport, apreciate de sportivii de top, dar și de afaceriștii cu spirit de aventură, au un design extraordinar. Un ceas Tag Heuer Carrera Calibre Heuer va arăta rafinamentul bărbatului care alege să îl poarte, indiferent de ocazie.

Tag Heuer

Girard Perregaux

9. Girard Perregaux

Aceste ceasuri au mecanisme complexe, design extravagant, iar finisajele și detaliile denotă inovația și tehnica magnifică a ceasornicarilor care le-au imaginat și confecționat.

Un ceas Girard Perregaux Worldtimer poate fi imboldul necesar unui bărbat pentru a se simți puternic, stăpân pe propriile emoții și sentimente.

10. IWC

Ceasurile IWC au o vechime apreciabilă, fiind produse de calitate, la care au fost utilizate cele mai înalte standarde tehnice. Alături de ceasurile rafinate, colecțiile acestui designer cuprind ceasuri pentru aviatori și pentru scufundători.

Un ceas IWC Portofino, automatic, cu actele originale, poate reprezenta o surpriză mai mult decât plăcută pentru un bărbat iubitor de adrenalină.

Gamă diversificată online

Ceasurile de lux sunt acum mult mai accesibile, dacă le achiziționați de la CreditAmanet, iar investiția făcută astfel este una de viitor. Multe dintre articolele oferite de noi spre vânzare sunt disponibile în cutiile originale, în stare foarte bună, sunt autentice.

Certificate de garanție

Puteți găsi cu ușurință ceea ce vă doriți printre modelele de ceasuri de lux online sau în magazinele fizice. Amanetul online vă ajută să oferiți un cadou spectaculos, de neuitat, unei persoane dragi, cu garanție inclusă 30 de zile, împachetat în ambalaje de lux, pentru ca surpriza să fie completă.

De asemenea beneficiați de o perioadă de retur de 14 zile de la data la care intrați în posesia coletului. Atenție: returul se face pe cheltuiala proprie, iar produsul trebuie să fie returnat în aceeași stare cu cea de la livrare.

Diverse variante de plată

Puteți plăti cash, la sediul fizic sau puteți comanda și achitați ramburs. Alte modalități de plată sunt prin card bancar, transfer bancar sau ordin de plată. De asemenea, puteți beneficia de transport gratuit, dacă comandați un ceas de lux cu livrare la cea mai apropiată agenție.

Nu uitați că livrăm atât în țară, cât și în străinătate.

Ceasurile de lux nu sunt doar un moft, sunt accesorii practice și investiții pe termen mediu și lung. Un ceas de brand poate fi achiziționat de la amanet, prețurile fiind mult mai accesibile decât în magazinele de firmă. Ceasurile de lux second hand sunt autentice, certificate, garantate și pot fi oferite în dar persoanelor dragi.

Modelele de ceasuri de lux, existente la amanet, sunt extrem de variate, pentru toate gusturile și stilurile. Avantajul major este dat de prețul accesibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *