Pot fi gentile de lux accesibile?

genti de lux, genti pre-owned,

Sa recunoastem, orice femeie isi doreste o geanta semnata de un designer renumit in propria-i garderoba. O varianta foarte buna de a achizitiona genti precum Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Chanel sau Prada este achizitionarea acestora din magazine vintage sau magazine ce comercializeaza produse pre-owned, cum este si cazul CreditAmanet.

CreditAmanet ofera spre vanzare o gama diversificata de genti de lux pre-owned ale marilor case de moda. Asa cum puteti vedea pe website www.creditamanet.ro gentile comercializate sunt foarte bine ingrijite, uneori pot fi si noi, insotite de saculet si eticheta. Mai important este faptul ca mereu gasesti preturi accesibile.

Brandurile de lux inseamna in primul rand calitate.  Daca alegi sa achizitionezi un model clasic, il poti purta mult timp fara sa risti ca acesta sa nu mai fie in “trend”.  Plus ca, daca este pastrata cum trebuie, te poti bucura de ea o viata intreaga.

Iar daca totusi te plictisesti de geanta aleasa, sau iti doresti altceva, CreditAmanet iti ofera posibilitatea sa o vinzi si eventual sa iti achizitionezi un alt model din oferta. Bineinteles, poti primi si numerar.

Pot fi gentile de lux accesibile? Sigur ca DA! Intra pe www.creditamanet.ro/genti-de-lux/ sau viziteaza showroom-ul nostru din Calea Mosilor 272 si ai sa te convingi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *