Geanta originala sau replica Louis Vuitton: cum alegi produsul bun?

Prim-plan cu mana unei femei tinand o geanta Louis Vuitton

Multe doamne si domnisoare viseaza sa gaseasca o geanta Louis Vuitton mai accesibila, acesta fiind unul dintre cele mai apreciate si faimoase branduri de genti de lux din lume. De multe ori, ele sunt dispuse sa plateasca pentru asa-numite genti originale care, de multe ori, se dovedesc a fi replici foarte bine realizate.

Pentru a-ti veni in ajutor, mai jos, iti vom dezvalui cateva trucuri ce te vor ajuta sa faci diferenta intre o geanta Louis Vuitton originala vs fake.

Culoarea unei genti originale Louis Vuitton

Fiecare model de geanta Louis Vuitton vine cu niste culori specifice si cu propriul interior format din materiale precum catifea, panza sau piele. Orice element care nu corespunde cu originalul semnaleaza faptul ca produsul respectiv este o replica. Acceseaza site-ul oficial al producatorului si verifica modelele de care esti interesat.

De obicei, un anumit model de geanta Louis Vuitton are o culoare standard a captuselii. Daca produsul pe care doresti sa il cumperi are o culoare diferita fata de ceea ce este afisat pe site, atunci ai de-a face cu o replica Louis Vuitton. 

De exemplu, pentru varianta alba a popularului model Monochrome Multicolor, culoarea captuselii va trebui sa fie un roz asemanator zmeurei, iar pentru varianta neagra, captuseala va fi gri deschis. 

Cum trebuie sa fie logo-ul unei genti Louis Vuitton

Culoarea

Un alt element esential la care va trebui sa fii atent este, bineinteles, logo-ul. Multe “fake-uri” au logo-uri LV rosii imprimate pe materialul exterior. Din pacate, acest detaliu este destul de usor de ratat, lucru pe care se bazeaza majoritatea celor care distribuie produse neoriginale. 

Prim-plan cu trei genti Louis Vuitton maro

Logo “neintrerupt”

De asemenea, logo-ul nu va fi niciodata intrerupt de o cusatura. Daca se va intampla ca un logo sa se afle la capatul unei bucati de material, verifica spatele posetei. La o geanta originala, logo-ul va trebui sa continue pe cealalta parte. 

In cazul unui fake, imbinarile nu vor fi facute corespunzator si va aparea doar o bucata din logo. De fapt, logo-urile incomplete sunt des intalnite la produsele neoriginale. Verifica si  fermoarele, cheitele sau manerele gentii. La orice produs original, vei gasi logo-ul brandului stantat pe aceste elemente, daca ele sunt din metal.

Fii atent la litera O

In cazul tuturor posetelor LV autentice, numele brandului va fi scris cu o litera O perfect rotunda. Daca ai de-a face cu o replica, aceasta litera va fi mult mai alungita si va avea o forma ovala. Acest detaliu este, din nou, usor de omis, de aceea este bine sa fii pregatit si sa stii ce anume trebuie sa verifici.

Cusaturile si materialele unei genti originale

Ai in fata o geanta originala sau o replica Louis Vuitton? O metoda cu care nu vei da gres este sa verifici cusaturile. Un produs autentic trebuie sa fie cusut impecabil, cu ata de calitate. Nu veti gasi niciodata capete de ata sau fire desfacute. De asemenea, sistemele de prindere, capsele si fermoarele sunt confectionate din materiale solide, de calitate, si functioneaza perfect.

Geanta Louis Vuitton asezata intr-o vitrina rosie

 

 

 

 

 

 

Structura materialului este si ea una calitativa. Probabil nu te asteptai ca modele celebre precum Louis Vuitton Monogram sau Damier sa nu fie din piele. Ei bine, nu sunt din piele, dar au un material facut din panza de bumbac egiptean, impermeabil, mult mai rezistent. Nu ai sa vezi niciodata o geanta originala confectionata din imitatie de piele sau alt material ieftin.

Pretul pentru o geanta originala Louis Vuitton

De multe ori, pretul face diferenta. Este foarte dificil sa gasesti o geanta originala LV la un pret mai mic de 600 euro. Acest lucru se intampla doar daca geanta a fost pre-owned intr-un magazin de tip amanet sau outlet. Orice are un pret suspect de mic este cu siguranta o replica.

Daca, in urma verificarilor, totul pare in regula cu produsul tau, mai exista inca o metoda sa ii verifici autenticitatea. Fiecare geanta Louis Vuitton are un cod compus din doua litere si patru cifre de identificare, acesta indicand data si tara unde a fost fabricata. Cu ajutorul acestui cod, poti depista produsele care nu sunt originale.

Daca ai in continuare indoieli in privinta gentii Louis Vuitton achizitionate si vrei sa iti confirme un specialist autenticitatea ei, sau poate vrei sa afli valoarea maxima pe care o poti obtine prin vanzare sau amanet, te asteptam la sediul nostru CreditAmanet de pe Calea Mosilor 272, pentru o evaluare GRATUITA.

Surse foto:

https://pixabay.com/photos/louis-vuitton-bag-fashion-watch-2628969/

https://www.pexels.com/photo/brown-louis-vuitton-monogram-leather-handbag-4276653/

https://pixabay.com/photos/bag-louis-vuitton-brown-beige-950930/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *