Mituri GRESITE despre casele de amanet

Mit: “Casele de amanet profita de nevoia clientului!”

Realitate: O casa de amanet iti ofera un imprumut pe loc, indiferent de suma de care ai nevoie, pastrand drept garantie bunul tau. Insa aceasta nu are ca obiectiv pierderea bunului de catre client, ci recuperarea acestuia in termenul stabilit.

Astfel, la CreditAmanet clientul poate opta pentru intocmirea unui contract de amanet pe perioada dorita, aceasta putand fi de minim 5 zile si maxim 30 zile, cu posibilitate de prelungire. Indiferent de perioada aleasa, la expirarea acesteia, beneficiaza automat de 5 zile de gratie. In plus, clientul isi poate recupera oricand bunul, chiar si mai devreme, fara a fi nevoit sa plateasca mai mult.

Comisionul poate varia de la 0% pana la 0.9% in functie de promotia din agentia unde se incheie contractul. Astfel, nu cautam sa “profitam” de nevoia clientului, ci sa ii acordam un ajutor rapid, aunci cand are nevoie!

Mit: “ Pretul oferit la evaluarea produselor este foarte mic.”

Realitate: Deoarece este posibil ca obiectele sa fie revandute de catre noi, trebuie sa ne asiguram ca oferim cele mai bune preturi pentru acestea. Pretul oferit pentru bunurile lasate in regim de amanet sau vandute catre noi se bazeaza pe pretul de vanzare al obiectului ca bun second-hand. Astfel, CreditAmanet poate oferi pana la 80% din valoarea obiectelor, in functie de starea acestora.

Mit: “Opteaza pentru un imprumut de tip amanet numai oamenii saraci.”

Realitate: Opteaza pentru un imprumut de tip amanet, oamenii care au nevoie de un imprumut rapid, fara birocratie, sau pur si simplu cei care doresc sa scape mai repede de obiectele pe care nu le mai folosesc, fie ca sunt obiecte de lux sau nu.

Mit: “Majoritatea caselor de amanet sunt chioscuri inghesuite si murdare.”

Realitate: CreditAmanet este un lant de case de amanet cu cele mai multe agentii deschise in centrele comerciale din Bucuresti si din tara. Agentiile noastre intrunesc toate standardele necesare, astfel incat clientii sa se simta confortabil atunci cand viziteaza una din agentiile noastre.

Mit: “Serviciile caselor de amanet sunt limitate.”

Realitate:  Probabil, unele case de amanet au servicii limitate, insa, CreditAmanet ofera o gama larga de servicii de amanet si cumparare precum: aur si bijuterii din aur, electronice, electrocasnice, ceasuri de lux, ceasuri premium, genti de lux, genti premium, serviciul de schimb valutar si transfer de bani prin Western Union.

Mai mult decat atat, CreditAmanet ofera clientilor sai posibilitatea achizitionarii obiectelor mai sus mentionate, online pe www.creditamanet.ro/vanzari, sau in agentiile cu vanzare, la preturi foarte bune.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *