Cum sa investesti, fara regrete, in gentile de designer

genti de lux, genti designer, genanta Louis Vuitton,

Atunci cand decizi sa cheltuiesti o anumita suma de bani pe o geanta de designer, vrei sa stii daca este o “investitie” buna, un accesoriu capabil sa satisfaca toate nevoile practice pe care trebuie sa le indelineasca o geanta, si mai presus de toate, daca este capabila sa iti scoata din anonimat orice tinuta.
O geanta de designer originala trebuie sa fie, in mod clar, caracterizata printr-un mix de elemente: recunoscuta (intr-un mod subtil), trebuie sa fie eleganta dar si versatila, si nu foarte accesibila la pret.
Daca geanta pe care doresti sa o achizitionezi vrei sa fie considerata o inverstitie buna, nu te gandi sa alegi culori indraznete. Recomandat este sa mergi pe culori neutre precum sunt bej, ivoire, taupe, negru, gri sau alb, deoarece sunt mai usor de asortat.
Iata cateva exemple:
Dior Lady Dior Black Patent Leather

Jimmy Choo Riley

Louis Vuitton Speedy Epi Black

O geanta Louis Vuitton reprezinta intotdeauna o alegere vandabila

Pe langa faptul ca este unul dintre cele mai cautate branduri de genti, acestea se vand si foarte repede. Daca alegi sa achizitionezi o geanta Louis Vuitton, fii sigura ca oricand ii poti gasi un alt cumparator interesat.

Evita gentile editie limitata

Gentile editie limitata nu sunt intotdeauna o idee buna, atunci cand vine vorba de investitie pe termen lung. Exista posibilitatea sa o revinzi cu nici 10% din costul initial.

Mentine gentile de designer in conditie buna

Aceasta este cheia, daca vrei sa obtii un pret maxim in momentul in care doresti sa o vinzi. Depoziteaza-le intotdeauna in sacul initial si umple-le cu hartii sau orice altceva pentru a evita deteriorarea.

Cumpara genti de lux pre-owned

Daca alegi sa cumperi genti pre-owned, le achizitionezi din start la un super pret. Este o alegere foarte buna, daca vrei calitate la un pret mai accesibil. Intra sa vezi oferta de genti de designer disponibila pe CreditAmanet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *