Criterii de care să ții cont când vrei să cumperi electronice second hand

Tehnologia ne este de ajutor în viața de zi cu zi, produsele electronice sunt prezente în orice locuință, fie că este vorba despre electrocasnice precum aragaz electric, mașină de spălat rufe, mașină de spălat vase, frigidere și combine frigorifice, aspiratoare sau echipamente audio-video și IT: televizoare, sisteme de sonorizare, home cinema, console de jocuri, laptopuri.
Pentru că ai la dispoziție o gamă largă de mărci și produse, îți prezentăm cele mai importante criterii de care să ții cont când vrei să cumperi electronice second hand. Astfel vei face economii la bani, fără să faci compromisuri la calitate, iar confortul de acasă va fi întotdeauna la nivelul pe care ți-l dorești:
Alege electronice second hand cu certificat de garanție
Ca să fii sigur că produsele pe care vrei să le achiziționezi se află într-o stare de funcționare corespunzătoare, solicită de fiecare dată un certificat de garanție valabil și verifică detaliile menționate în acesta.
Ai grijă ca echipamentele pe care intenționezi să le cumperi să aibă o clasă de eficiență energetică corespunzătoare și să fie conforme cu directivele europene de mediu.
Înainte de a lua în amanet sau a cumpăra electronice second hand, ne asigurăm că articolele sunt verificate. Faptul că noi le-am acceptat reprezintă garanţia funcţionalităţii. În cazul în care acestea prezintă, totuşi, vicii ascunse, beneficiezi de garanţie timp de 30 de zile.
Achiziționează electronice second hand din locuri sigure
Un alt criteriu important de care trebuie să ții seama la achiziționarea unor produse de acest tip, este locul din care cumperi electronice pentru casă, bucătărie, birou, grădină sau pentru locul de joacă al copiilor.
Ai multe opțiuni: case de amanet, magazine online, site-uri de vânzări-cumpărări, magazine fizice specializate în produse electronice second hand. Ca să fii sigur că nu arunci banii pe fereastră, alege următoarele variante:

Cumpără electronice second hand de la amanet

Casele de amanet sunt certificate și controlate periodic pentru verificarea corectitudinii operațiunilor comerciale de vânzare a produselor electronice second hand. Astfel ai certitudinea că ceea ce cumperi este în regulă și că obiectul respectiv este întotdeauna însoțit de un certificat de garanție valabil.
În plus, unele produse sunt noi și le poți cumpăra la prețuri mult mai accesibile decât în magazinele de specialitate. Dacă vrei să oferi cadou produse second hand, la o firmă bună de amanet electronice și electrocasnice de la mărci de renume îți sunt oferite în ambalaje originale și pachete speciale care să arate impecabil atunci când le dăruiești celor dragi.
Un alt avantaj când cumperi electronice second hand de la amanet online este acela că ai garanție suplimentară pentru o durată medie de o lună de zile și o perioadă de retur de 14 zile de la data intrarii in posesie a obiectului. Poți să achiți ramburs, cu card bancar, dar și prin transfer bancar sau ordin de plată. Livrarea se face în toată țara, prin firme de curierat, așa că poți să cauți produsele dorite în amaneturi din orice oraș.

Compară prețurile la electronice second hand înainte să cumperi

Piața electronicelor secondhand din România a evoluat spectaculos în ultimii ani și a devenit o sursă excelentă de produse electronice second hand verificate și certificate de specialiști.
Ca să beneficiezi de promoții electronice second hand compară prețurile de pe mai multe site-uri de la case de amanet, reselleri, platforme ecommerce și alte magazine online.


Astfel poți să achiziționezi echipamente performante și aparate electronice la prețuri convenabile și la o calitate bună. Economiile ajung și la 50% din suma pe care ai fi plătit-o pentru un produs nou, iar nivelul de performanță în utilizare este similar cu cel al obiectului original.
Varietatea de produse electronice second hand disponibile la amanet reprezintă o reală oportunitate pentru achiziții eficiente și chiar pentru cumpărarea unor modele noi, care nu au ajuns să fie utilizate, dar au fost vândute pentru a acoperi datoriile proprietarilor.
Rezervă-ți timp să cauți cele mai interesante oferte și vei beneficia de cel mai bun raport calitate-preț la toată gama de produse electronice second hand, care să-ți asigure confort și un nivel de viață așa cum îți dorești.

În acest fel economisești și bani și timp, iar bugetul tău rămâne intact pentru alte investiții pe care vrei să le faci, inclusiv pentru vacanțe și călătorii alături de cei dragi.

sursa foto: freepik.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *