Cererea în căsătorie. Cum alegi inelul potrivit și cum să planifici momentul?

Cererea în căsătorie

Alegerea inelului de logodnă este un moment unic, intens, care va schimba complet viața unui cuplu. Nu doar identificarea și achiziția cercului perfect este o etapă importantă, momentul ales pentru a face cererea în căsătorie este o sarcină complicată, planificarea fiind esențială.

Momentul cererii în căsătorie poate fi mai îndepărtat sau din contră, foarte rapid, după ce ați ajuns să vă cunoașteți. Niciodată însă nu te vei considera suficient de pregătit pentru a face marele pas. De aceea, avem pentru tine sfaturi și sugestii atât pentru achiziția inelului de logodnă potrivit, cât și pentru a pregăti momentul cererii în căsătorie.

Documentare online

Intră pe site-urile magazinelor care comercializează inele de logodnă pentru a identifica modelul perfect cu ajutorul căruia să obții un “DA” hotărât. Caută inele de logodnă de calitate, cu pietre prețioase sau cu diamante pe CreditAmanet. Ai ocazia să găsești cercul fără început și fără de sfârșit ideal, într-o gamă variată de inele de logodnă cu diamante, la un preț accesibil.

Poți cumpăra atât online, cât și din agențiile fizice, vei beneficia de aceleași condiții, plată cash, cu card, ramburs, prin transfer bancar sau ordin de plată.

De ce să cumperi de la amanet?

Pentru că vei fi surprins să constați că ai foarte multe bijuterii din aur din care poți alege produsul potrivit nevoii tale, la un preț mai mic. În plus, bijuteriile sunt autentice, verificate și certificate, au garanție și pot fi oricând și o investiție de viitor, dacă achiziționezi pentru viitoarea soție bijuterii cu diamante.

Inelul potrivit

Înainte de a lua orice decizie trebuie să te gândești la gusturile și personalitatea viitoarei soții. Astfel, vei putea să faci alegerea corespunzătoare. Inelul de logodnă potrivit este din aur galben, alb sau roz și ar trebui să aibă cel puțin o piatră. Aici alegerile sunt multiple, căci pietrele semiprețioase și prețioase sunt magnifice, într-o montură splendidă, dar diamantele sunt nemuritoare.

Dacă ai găsit categoria de inele de logodnă cu diamante verifică cu atenție caratele pietrelor, montura, dar și tipul metalului prețios, în care sunt prinse pietrele. Poți alege un inel de logodnă din aur cu diamant situat central sau cu o piatră mare, înconjurată de alte diamante mai mici sau pietre prețioase. Dacă ai ocazia, alege un diamant într-o culoare care să îi facă plăcere.

Inelul potrivit

Cum știi mărimea potrivită?

Dacă mergi în magazinul fizic, ar trebui să ai la tine un inel care știi că i se potrivește iubitei pe degetul inelar, adică nu e nici prea larg și nici nu stă fix. Cu un astfel de inel poți identifica mărimea potrivită pentru inelul de logodnă.

Dacă vei face comanda online, ai la dispoziție o secțiune unde vei găsi mărimile inelelor pentru a identifica varianta bună. Aici ai și câteva sfaturi despre cum poți să achiziționezi inelul de logodnă potrivit.

Dacă nu ai acces la cutia cu bijuterii sau îți este teamă să nu faci o greșeală, apelează la una dintre prietenele sau familia ei pentru a primi ajutorul necesar.

Pe ce mână se poartă inelul de logodnă?

Inelul de logodnă se poartă de regulă, alături de verighetă, pe degetul inelar, de la mâna stângă. Dacă știi că iubita ta este nonconformistă, ar fi bine să te asiguri că vei cumpăra inelul de logodnă potrivit mâinii și degetului pe care îl va purta. Mâna stângă este diferită de cea dreaptă, iar grosimea degetelor variază de la o mână la alta.

Extra sfat: de regulă, inelul de logodnă este purtat zilnic, motiv pentru care este potrivit un model care să nu agațe și care nu este extravagant.

Planificarea momentului cererii în căsătorie

Pentru ca totul să fie perfect, trebuie să pregătești totul cu mare grijă, din timp. Cererile în căsătorie spontane sunt mai puțin reușite, dar depinde foarte mult de sentimente și temperamentul fiecărui cuplu în parte.

Dacă ai nevoie de ajutor sau îți imaginezi momentul înconjurat de anumite persoane din viața voastră este bine să le spui din timp ce îți dorești și cum vrei să procedezi.

Planul cererii în căsătorie

Trebuie să te gândești că cererea în căsătorie este un proiect, ca cele pe care le ai de realizat la muncă și pentru care ai nevoie de un plan bine pus la punct. De ce? Pentru că trebuie să știi când planifici momentul. Poate urmează să plecați în vacanță și poți să îi oferi inelul de logodnă și să faci cererea în căsătorie pe nisipul fin al unei plaje exotice sau la cina pe care o poți obține în apropierea unui obiectiv turistic din Europa.

Imaginația și creativitatea nu au limite, dar pentru ca momentul să fie așa cum vrei îți trebuie un plan.

Ajutoare de nădejde

Dacă ai de gând să apelezi la ajutoare din exterior pentru cererea în căsătorie, trebuie să te asiguri că fiecare știe ce să facă. Un prieten te va ajuta fără probleme, dar un străin, așa cum este cazul unui ospătar, care îți poate furniza inelul de logodnă într-o prăjitură, trebuie identificat și instruit, astfel încât planul să fie unul de succes.

Dacă vrei să fie și mai romantic momentul poți vorbi cu un cofetar să facă un desert numai pentru ea, ținând cont de preferințele jumătății tale. Surpriza va fi cu atât mai mare și mai memorabilă!

Ajutoare de nădejde

Idei de cereri în căsătorie

Pentru o iubitoare a lecturii ai ocazia să faci o cerere în căsătorie inedită. Sunt site-uri specializate care îți pot personaliza o carte pe care știi că ea o iubește. La începutul acesteia se poate insera o pagină special creată de tine, cu ajutorul specialiștilor, care să conțină cererea în căsătorie. În același timp, o carte poate avea o supracopertă cu un mic buzunar pentru inelul de logodnă.

Pentru o femeie de carieră ai ocazia să faci o cerere în căsătorie care nu doar să o surprindă plăcut, ci să o și amuze. Îi poți expedia la birou o cutie plină cu dulciurile preferate, între care poți strecura cutiuța cu inelul de logodnă, alături de un bilet în care să o ceri în căsătorie.

Ce spui să te folosești de iubirea pe care ea o poartă animalului de companie? Câinele, dar și pisica pot purta la zgardă inelul de logodnă, care poate ajunge la viitoarea soție, în dimineața zilei ei de naștere, la cafea.

Noile tehnologii îți pot oferi suportul necesar pentru o cerere în căsătorie în cazul unei cunoscătoare a noilor trenduri. Un playlist pe Spotify ar putea să aibă și o cerere în căsătorie, iar un clip pe TikTok poate deveni viral și pentru că iubita acceptă imediat.
De la acceptarea cererii în căsătorie și până la ziua cea mare nu mai este decât un pas.

Așadar, creați momente deosebite, pe care să vi le amintiți cu plăcere peste ani, clipe magnifice, pe care să le împărtășiți nepoților!

Inelul de logodnă este piesa centrală pentru cererea în căsătorie. Dar momentul ales pentru aceasta și locul sunt la fel de importante. Nu uita că o cerere în căsătorie trebuie să fie unică, la fel cum este și iubirea voastră. Dacă vrei să aveți parte de un moment de neuitat, trebuie să planifici totul din timp.

Găsește o variantă originală de cerere în căsătorie și oferă inelul de logodnă perfect pentru ca începutul noii etape a vieții să fie magic!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *