Cele mai populare branduri de genți de lux. 12 recomandări

Femeile apreciază o geantă de calitate, realizată de un designer cunoscut. Visul doamnelor și domnișoarelor este acela de a deține cel puțin o astfel de geantă, cu ajutorul căreia să își accesorizeze ținutele elegante, pentru un plus de rafinament. Achiziția unei astfel de genți sofisticate, realizată de un brand renumit, poate fi o investiție extraordinară, valoarea acestor produse de lux fiind în creștere.

Combinația de materiale de calitate, designul fabulos, croitorie de înaltă clasă, culori originale sunt motive suficiente pentru a cumpăra o geantă de lux, produsă în ediție limitată sau unicat, o investiție mai mult decât profitabilă.
Achizițiile din magazinele proprii ale brandurilor pot fi costisitoare, dar genți de lux pot fi cumpărate din magazinele Credit Amanet, online sau fizice, la prețuri accesibile, unele având reduceri substanțiale.

Care sunt cele mai populare branduri de genți de lux? Iată oferta noastră completă, din care puteți alege cea mai bună variantă. Vă asigurăm că gențile de lux pe care le oferim spre vânzare sunt atent verificate pentru a ne asigura că sunt autentice, în stare bună și foarte bună, pentru care oferim garanție și factură fiscală.

1. Louis Vuitton

Apreciate și dorite de femei, gențile Louis Vuitton sunt de o calitate extraordinară, fiecare model având culorile sale specifice , cu interior din materiale prețioase, în nuanțe unice. De altfel, aceste genți pot fi regăsite pe site-ul producătorului, astfel încât cele autentice să poată fi diferențiate de replicile ce pot să apară pe piață.
O geantă Louis Vuitton Twist MM Epi, din piele neagră și interior din piele întoarsă poate fi achiziționată și online, fiind un articol autentic de designer, ce poate completa și scoate din anonimat mai multe ținute.

2. Valentino

Cu o geantă Valentino realizată de celebra casă de modă italienească, nu doar că veți întoarce orice privire, dar un astfel de articol este mereu în trend. O geantă Valentino Quitar Rockstud este un model minunat, cu un design îndrăzneț, practic, dar și extravagant.

3. Gucci

Sofisticate și uimitoare, gențile Gucci au fost și continuă să fie un reper al eleganței și rafinamentului feminin. În culori îndrăznețe, cu imprimeuri care sunt caracteristice stilului, aceste articole reprezintă mai mult decât un accesoriu necesar unui outfit luxos, ele sunt un must-have pentru orice femeie care iubește moda.
Modelul din piele roșie, Gucci W Dome Red, este emblematic, putând fi utilizat cu ușurință în combinații variate, la evenimente sofisticate.

4. Chanel

Casa de modă franceză produce unele dintre cele mai admirate și lăudate genți de lux, alături de alte produse cel puțin la fel de apreciate. Alături de fabuloasele rochii negre, Chanel a pus pe piață și genți minimaliste sau cu design extravagant, în aceeași nuanță.

O geantă Chanel Coco Supple Hobo, neagră, va fi cu siguranță pe gustul tuturor doamnelor și domnișoarelor, fiind un produs de un rafinament aparte.

5. Burberry

Toată lumea recunoaște culorile și modelul caracteristic acestui brand. De la parfumurile minunate, până la gențile lucrate din materiale de excepție, cu finisaje atent realizate, drumul nu a fost complicat.

Cu o geantă Burberry Crossbody Bow, grena, orice femeia va avea o atitudine care impune respect. Dacă totuși nu găsiți un model pe plac, optați măcar pentru un card holderul realizat de acest brand, un produs magnific, ce poate fi utilizat zilnic.

Yves Saint Laurent
6. Yves Saint Laurent

Un plic sau o geantă Saint Laurent sunt accesorii ce nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei cu stil. Alegeți modelul perfect, ținând cont de personalitatea fiecărei viitoare posesoare.

O geantă Saint Laurent Kate Croco Grey este cadoul ideal pentru orice femeie, mai ales că vorbim de un produs care va rezista în timp, iar croiala și materialele de lux utilizate sunt perfecte pentru participarea la diverse evenimente de gală.

7. Balenciaga

Domnișoarele sunt cele mai înfocate fane ale acestui brand, dar nici doamnele nu rămân mai prejos, atunci când văd gențile produse de această firmă. Calitatea, rafinamentul și eleganța sunt reprezentative.

Vă prezentăm Balenciaga BB Graffiti, o geantă pentru tinerele care sunt mereu la modă.

8. Prada

Femeile de carieră, și nu numai, vor fi impresionate cu adevărat de gențile Prada, care păstrează trendul și caracteristicile de design unice, dar reușind să surprindă mereu, prin accente moderne.

O geantă Prada Panier Large este perfectă pentru o femeie de afaceri, aflată la început de drum, care știe ce vrea și nu se teme să facă totul pentru a reuși să implementeze proiectele imaginate.

9. Dolce Gabbana

Celebra casă de modă italiană, care a început cu producția de haine pentru femei, are în prezent o gamă variată de produse, printre acestea numărându-se și gențile, de excepție, în culori specifice.

Pentru o femeie remarcabilă, sofisticată și extravagantă, o geantă Dolce Gabbana Margherita Python Red este ideală.

10. Dior

Dior continuă să fie un nume de referință în industria genților de lux, articolele confecționate din materiale de o calitate excepțională sunt purtate de vedete renumite la nivel mondial.

Un Dior Ladybug Backpack negru poate fi purtat zilnic, de femei de toate vârstele.

11. Jimmy Choo

Un design magnific, versatil, cu aspect fresh este oferit de o geantă Jimmy Choo Sasha Beige. Puteți achiziționa o astfel de bijuterie, la un preț accesibil, geanta putând ajunge la ușa locuinței în cel mai scurt timp. Dacă iubita a fost promovată recent, un astfel de cadou îi va demonstra prețuirea pe care o purtați pentru ea.

branduri de genți de lux

12. Fendi

O geantă unică Fendi Dot Com Studs se potrivește unei firi rebele, dar care ține cont de tendințele din modă. Designul fantastic este întrecut doar de măiestria și rafinamentul finisajelor.

Evaluarea genților

Pentru că aceste produse sunt printre cele mai căutate și apreciate articole de lux, Credit Amanet face totul pentru a se asigura de autenticitatea genților. Experții noștri sunt atenți la cusături, calitatea materialelor, etichetă, fermoar, dar și la starea generală a genților de lux, care ajung la amanet sau la vânzare.

Ceea ce trebuie să luați în calcul, atunci când vă doriți să cumpărați o geantă de firmă este că la noi puteți găsi produse originale, unele noi, cu accesorii originale.

Garanție inclusă

Credit Amanet oferă produse cu garanție inclusă, pe care le puteți primi acasă, dacă alegeți achiziția online, dar putem face livrări și în afara țării. Toate gențile de lux au certificate de autenticitate și sunt oferite într-un ambalaj deosebit, gata pentru a fi făcute cadou.

Atenție: perioada de retur este de 14 zile de la data la care produsul intră în posesia clientului. Returul se face pe propria cheltuială, iar articolul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost în momentul achiziției.

Variante de plată

Plata genților de lux se poate realiza în agențiile fizice, dar și online, variantele acceptate fiind: cash, plata ramburs, plata cu cardul bancar, transfer bancar sau ordin de plată.

Acestea sunt doar o parte dintre brandurile de lux populare la nivel mondial. Dacă pentru unele dintre branduri avem doar gențile, în cazul altora vă putem oferi și alte accesorii originale, la prețuri accesibile. Orice geantă de lux alegeți, pentru dumneavoastră sau pentru a o oferi în dar, aveți certitudinea calității și autenticității.

Achiziția unei genți de lux dintre brandurile populare poate fi considerată nu doar o idee inspirată de cadou, ci și o investiție pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *