Ce genti alegem toamna aceasta?

Geanta, prietena cea mai buna a oricarei femei, ce ii ascunde toate secretele. Ai putea caracteriza o femeie dupa modelul de geanta pe care-l prefera? Atat noi, cat si cercetatorii spun ca DA.

In general, femeile isi aleg geanta in functie de doua caracteristici: sa fie comoda si cel mai important, sa fie in tendinte.  In sezonul rece se poarta gentile din piele naturala, deoarece sunt cu mult mai rezistente fata de cele din piele sintetica.

O geanta potrivita pentru sezonul care urmeaza este Prada Saffino Black. Combinata cu jeansi si geaca de piele este un must-have toamna aceasta.

Un alt model de geanta in culorile toamnei, gri si maro, la fel de usor de adaptat tinutelor este Prada Clasp Double Bag. O poti comanda  aici.

1-1

Gentile mini sunt foarte chic si se potrivesc de minune unei tinute elegante. O astfel de geanta, precum Chanel 2.55 Silk Bag o poti combina cu o pereche de pantofi cu toc si o rochie care sa-ti puna in evidenta silueta, iar rezultatul va fi intotdeauna unul “wow”.

Doamnele care iubesc moda, stilul si eleganta nu vor fi dezamagite de Prada Arcade, deoarece are tot ce ai nevoie de la o geanta de umar, casual. Poate fi purtata cu sau fara tocuri, asortata atat unei rochite cat si unei perechi de pantaloni.

arcade

In cazul in care preferi ghetele in detrimentul pantofilor cu toc si rucsac in loc de geanta, avem pentru tine un rucsac din piele, Michael Kors destul de spatios, la un pret foarte bun. Il poti viziona aici

Mai multe modele de genti Prada, Dior, Chanel sau Louis Vuitton, gasiti in magazin (Calea Mosilor 272, Sector 2, Bucuresti) dar si pe site-ul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *