Care a fost cel mai neobisnuit lucru pe care oamenii au dorit sa-l lase in amanet?

Initiatori ai nisei de Amanet si Vanzari ceasuri si genti de lux, CreditAmanet se bucura de o retea de 21 agentii deschise in Bucuresti si in alte orase importante din tara precum Bacau, Brasov, Focsani, Galati, Sibiu urmarind in permanenta extinderea pe piata din Romania.
CreditAmanet este Ifn-ul cu cel mai diversificat portofoliu de servicii precum amanet si vanzari bijuterii, ceasuri de lux, genti de lux, autoturisme, electronice, electrocasnice dar si servicii de transfer bancar si schimb valutar.
Impreuna atunci cand conteaza!” este motto-ul nostru pentru ca ne place sa ajutam la nevoie, iar din anul 2008, incercam sa oferim servicii ce satisfac nevoile tuturor clientilor nostri.
Cum a venit ideea de a lua in amanet ceasuri si genti de lux?
“Am inceput cu ceasurile de lux, urmate curand de gentile de lux, iar ideea a venit, culmea, odata cu propria-mi nevoie. Fiind om de afaceri, s-a intamplat sa am nevoie de bani urgent si dorind un mod de imprumut discret, fara sa apelez la cunostinte sau banci, mi-ar fi fost de ajutor un imprumut rapid cu garantia ceasului meu. Astfel s-a dezvoltat serviciul de amanet ceasuri de lux. Gentile au venit ulterior, in urma solicitarilor clientilor “ spune Domnul Cosmin Popovici, CEO-ul CreditAmanet.
Ce segmente noi urmeaza a fi dezvoltate?
Datorita cererii din piata, segmente noi de activitate precum serviciul de amanet si vanzare blanuri sunt in faza de proiect si urmeaza a fi dezvoltate.
Care a fost cel mai neobisnuit lucru pe care oamenii au dorit sa-l lase in amanet?
Primim tot felul de solicitari. Odata am fost intrebati daca primim in amanet butelii
Ce va diferentiaza fata de competitori?
In primul rand numarul diversificat de servicii si in al doilea rand flexibilitatea. Dorim sa ne pastram clientii, tocmai de aceea ne adaptam tot timpul la nevoile si cerintele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *