Accesorizarea unei ținute de ocazie. Ce să porți la un eveniment deosebit?

Fete accesorizate

Pentru evenimente deosebite, ținutele de ocazie trebuie să fie impecabile. Însă acestea vor fi puse în evidență doar cu accesoriile potrivite. Cu achiziții bine țintite, pentru accesorii de valoare, ai posibilitatea să faci mai multe combinații surprinzătoare, astfel încât să acoperi toate evenimentele la care participi.

Bărbații au nevoie de 5 costume de culori diferite și de 5 cămăși în nuanțe de bază, pentru a obține un număr mai mult decât apreciabil de ținute elegante. Femeile vor însă mai multe rochii și costume de 2 piese pentru a se simți frumoase și pregătite în orice ocazie. Cu cât ai în garderobă mai multe elemente versatile, poți obține în final numeroase variante. Magia apare însă cu accesoriile potrivite.

Ținute de seară

Rochia este elementul central pentru realizarea unei ținute de ocazie pentru seară. Rochia de seară neagră, scurtă, midi sau chiar lungă, aleasă pentru a se potrivi perfect formei corpului tău te va pune în evidență.
Acest lucru nu înseamnă că nu poți opta pentru o rochie ceva mai largă, cu paiete, micile scântei creează un efect deosebit.
Dacă ai un stil nonconformist sau îți plac culorile intense poți găsi o rochie de seară în nuanțele dorite, care să te avantajeze.
Extra sfat: o rochie simplă poate fi perfectă, dacă ai atitudinea potrivită și o personalitate puternică.

Ținute pentru petreceri

Petrecerile pot fi tematice, ținute în anumite momente ale zilei și pe suprafețe variate. Pentru a fi pregătită de fiecare dată trebuie să ai în vedere aceste aspecte, precum și tipul petrecerii.
O rochie neagră, simplă, se poate accesoriza, astfel încât să fie perfectă pentru o petrecere aniversară în interior sau la birou, cât și pentru o nuntă sau un botez. Cu câteva accente de culoare obținute cu ajutorul accesoriilor totul se poate transforma.
Ai însă posibilitatea să strălucești într-o rochie pentru petreceri de culoare argintie, crem sau o nuanță pastel.
Dacă îți place să fii în centrul atenției atunci ai nevoie de o rochie în culori vibrante, eventual un outfit cambrat, dacă silueta îți permite.

Accesorii pentru ținute de ocazie

Încălțările potrivite

O ținută de seară ar trebui accesorizată cu o pereche de pantofi cu toc, mai înalt sau mai jos, în funcție de preferințe. O pereche de pantofi cu toc clasic sau stiletto sunt esențiali în orice garderobă.
Dacă ai ținuta în culori puternice, atunci este bine să ai pantofii într-o nuanță nude. În schimb, dacă ai optat pentru rochia neagră ai nevoie de o pereche de pantofi care să ofere pata de culoare pentru outfit desăvârșit.

Pantofi dama rosii

Poți să ai o pereche de sandale cu toc fin sau unele cu platformă înaltă, cu barete subțiri, pentru a-și pune în evidență picioarele. Și aici variantele de culoare pot fi diferite în funcție de rochie sau de costumul în 2 piese.
În sezonul rece, fie alegi pantofii la o ținută de ocazie, fie achiziționezi o pereche de botine sau cizme scurte, din materiale de calitate.

Genți șic

Nicio femeie nu are suficiente genți în dulap. Pentru o ținută deosebită, de seară sau de petrecere este nevoie de o geantă de lux, de cea mai bună calitate. Ai ocazia să integrezi o poșetă elegantă, produsă de un designer celebru, într-o ținută de seară. Astfel, geanta poate fi utilă și un accesoriu perfect pentru o seară de vis.
Dacă achiziționezi un astfel de produs de pe site-ul CreditAmanet sau din agențiile existente ai posibilitatea să deții o geantă de top, dar pe care vei plăti mai puțin decât în situația în care ar fi nouă. Cu toate acestea, ai toate șansele să identifici o geantă de brand, potrivită nevoilor tale, în stare perfectă.

Bijuterii cu diamante

Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei spune o piesă care a făcut istorie, cântată de Marilyn Monroe. Un inel cu diamant mare, poziționat central, singur pe cercul rotund din aur galben sau alb, înconjurat de alte pietre prețioase sau de diamante mai mici, este de efect, dar și o investiție de viitor.
Un inel cu diamant este pentru totdeauna, un accesoriu care nu se demodează și care poate fi purtat la orice ținută. Frumusețea pietrei oferă rochiei tale mai mult decât eleganță.
Cerceii cu diamante mici, o brățară cu diamante sau o brățară din aur, alături de un colier din aur cu piatră mare sau un colier cu diamante, sunt bijuterii perfecte pentru ținute de ocazie. Poți achiziționa produsele, astfel încât să poți realiza mai multe combinații între ele, pentru a le purta la evenimente diferite.

Ceasuri de top

Nu toate ținutele au nevoie de un ceas de lux pentru a fi accesorizate potrivit, dar un astfel de obiect este extraordinar. Pe lângă utilitate, un ceas de lux poate fi un accesoriu ideal, pentru că este o bijuterie în adevăratul sens al cuvântului. Branduri de renume mondial au realizat produse din metale nobile, combinate cu pietre prețioase, atât pentru bărbați, cât și de damă.

Accesorii dama

Machiaj desăvârșit

Ochii spun o poveste cu machiajul potrivit. La o ținută de seară, dar și la una pentru o ocazie, de zi, ai nevoie de un machiaj fin. Dacă ai tendința de a străluci nu este nevoie să optezi pentru un machiaj puternic. La o ținută care să te pună în evidență, cu accesoriile potrivite, machiajul va duce imaginea ta la un nou nivel de eleganță și rafinament. Machiajul îți poate scoate ochii în evidență sau poate vrei să ai doar buzele accentuate, alegerea îți aparține.
Extra sfat: părul trebuie coafat la o ținută de ocazie, chiar și cel scurt.

O ținută de ocazie sau una pentru un eveniment deosebit îți poate pune în evidență formele și frumusețea naturală. Accesoriile sunt însă cele care vor conferi farmec și finețe outfit-ului. Cu câteva bijuterii, o pereche de încălțări, un ceas și o geantă de calitate poți face ca imaginea ta să fie desăvârșită. Dacă alegi accesoriile înțelept poți să le potrivești pentru a obține cât mai multe variante.

Ce să porți la un eveniment deosebit? O ținută în care să te simți minunat, alături de câteva accesorii corespunzătoare stilului tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *