10 zile pline de reduceri pentru produsele tale preferate!

REDUCERI, BLACK FRIDAY, REDUCERI ELECTRONICE, CEASURI, BIJUTERII, CEASURI, GENTI,

Black Weeks incepe pe 17 noiembie la CreditAmanet si vine in intampinarea clientilor sai cu pana la -70% DISCOUNT pentru electronice, electrocasnice, ceasuri de lux si premium, genti de lux si premium, bijuterii si chiar biciclete.

Asadar, poti incepe prin a-ti face lista de cumparaturi.:) Fie ca alegi sa cumperi online de pe www.creditamanet.ro sau preferi sa vezi si sa testezi produsele direct in agentiile noastre, te asteapta  10 zile de super preturi.

CreditAmanet ofera clientilor sai o gama diversificata de produse, toate in buna stare de functionare, testate si certificate de catre specialistii nostri si de catre ANPC. In plus, clientii beneficiaza de 30 zile de garantie pentru orice produs achizitionat.

Suntem siguri ca vei gasi produse pe placul tau, iar daca vrei sa nu ramai fara ele, recomandarea noastra este sa nu stai foarte mult pe ganduri, deoarece toate produsele au stoc unic.

In cazul in care iti place sa te pregatesti din timp, Black Weeks poate fi chiar o oportunitate buna sa iei de pe acum cadourile de sarbatori persoanelor dragi tie.

Ca sa fii sigur/a ca afli reducerile inaintea tuturor, aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *