Accesorizarea unei ținute de ocazie. Ce să porți la un eveniment deosebit?

Geanta asortata tinutei

Modelele de genți care se poartă în 2022 cuprind atât poșete mici de mână, cât și variante mari din materiale textile sau piele. Indiferent de stilul vestimentar ales, din garderoba niciunei femei nu ar trebui să lipsească o geantă de top, realizată de un brand cunoscut, mărturie a calității, rafinamentului și rezistenței în timp.

Gențile sunt accesorii indispensabile femeilor. Sunt câteva modele de genți care se poartă anul acesta și nu trebuie să lipsească din dressingul niciunei iubitoare de frumos. Dacă optezi pentru modelele de bază, poți să le accesorizezi la mai multe ținute, pentru a obține combinații spectaculoase în orice situație. Am pregătit o listă cu modelele de genți care se poartă în 2022 pentru ca tu să alegi ce ți se potrivește.

1. Geanta minimalistă

O geantă mică de mână este un model care se poartă în 2022. Poți selecta o geantă minimalistă pe care să o utilizezi ziua, dar și seara, la o întâlnire cu prietenii.
Secretul este să alegi o geantă mică de mână, practică, cu un design clasic, dar în culori care să te reprezinte sau să îți pună în evidență personalitatea. Poți achiziționa o geantă de lux, de calitate, de la CreditAmanet, la un preț avantajos. În plus, unele modele sunt noi. Primești garanție pentru fiecare produs achiziționat fizic sau online și alegi modalitatea de plată care îți convine.

2. Geanta cu bretea din lanț

Gențile mici de designer cu breteaua din lanț rămân printre modele care se poartă în 2022. Dacă alegi o geantă din piele cu mâner din lanț, dar care este detașabil și poate fi înlocuit cu unul din piele poți realiza o mulțime de combinații uimitoare de vestimentații la care să porți geanta. O astfel de geantă se potrivește unei firi romantice, dar și unei femei nonconformiste.

3. Geanta oversize

Gențile supradimensionate realizate de branduri de renume mondial sunt mereu în tendințe. Pentru 2022, alege un model de geantă mare din piele sau o geantă încăpătoare într-o singură nuanță. Poți la fel de bine să achiziționezi o geantă mare variantă clasică, cu mânere scurte, pe care o vei putea utiliza în momente diferite, fiind potrivită mai multor tipuri de femei.

Geanta LV

4. Geanta “poștaș”

Genul acesta de geantă ușor vintage prezintă marele avantaj că are o bretea lungă și poate fi purtată atât pe umăr, cât și petrecută peste un umăr, ca o geantă autentică de poștaș.
Dacă preferi o geantă roșie cu accesorii aurii, ai posibilitatea să o porți atât la ținute de zi, cât și la ținute semi-formale de seară.

5. Geanta statement

Există și o astfel de geantă. Un model care face senzație mereu, pentru femei îndrăznețe, cărora nu le este teamă să fie întotdeauna la modă. O astfel de geantă din piele și cu blană te pune în lumină și va scoate în evidență o ținută bine aleasă. Geanta statement cu model leopard nu poate fi purtată la orice outfit și împrejurare, dar este însă un accesoriu pentru momente deosebite.

6. Geanta de petrecere

Geanta de petrecere pentru 2022 care nu trebuie să lipsească din garderobă poate fi un model mic cu bretea din lanț, într-o culoare sclipitoare sau o variantă ceva mai romantică, geantă din piele, într-o nuanță aparte, de la un producător cunoscut și apreciat. Până la urmă acest tip de geantă trebuie să îți evidențieze ținuta și să poți păstra cu tine lucrurile de strictă necesitate – telefon, chei, machiaj pentru retușuri, ruj.

7. Geanta dreptunghiulară

Un model de geantă care se regăsește în topuri an de an este geanta dreptunghiulară. Pentru 2022 este un must have să ai o geantă dreptunghiulară clasică de umăr sau o geantă mică de mână dreptunghiulară, într-o culoare puternică și veselă.
Dacă totuși vrei ceva inedit poți achiziționa o geantă dreptunghiulară cu bretea lungă pentru umăr, la acest model cureaua este parțial din piele cu lanț.

8. Geanta ieșită din tipare

O geantă deosebită care se află pe lista designerilor pentru anul 2022, în primele poziții în top, este un model cu o formă extravagantă, geanta “găleată”. Uneori poate fi vorba de un produs pe care imediat ce îl vezi te trimită cu gândul la găleată, alteori vorbim de un articol stilizat, așa cum este geanta din piele maro cu interior din material textil și bretea groasă ce te va inspira de fiecare dată când o vei folosi.
O astfel de geantă poate fi perfectă pentru a scoate în evidență personalitatea ta sau pentru a oferi ținutelor de zi o nouă personală unică, așa cum ești și tu.

9. Geanta semilună

O geantă semilună din piele de culoare deschisă sau într-o nuanță aparte este una dintre variantele ce se poartă și trebuie aleasă pentru anului 2022 și care ar trebui să se regăsească printre celelalte articole din dressing. Deși designul poate părea atipic, modelul este considerat enigmatic și îndrăzneț, o idee minunată pentru tinerele fashioniste.

10. Rucsacul

Pentru drumeții și călătorii, un rucsac este geanta perfectă care să îndeplinească partea de utilitate și funcționalitate, dar poate să satisfacă și latura estetică. Ideal este să ai printre genți un rucsac de firmă, încăpător, din piele, cu închidere fermă și buzunare mici laterale.
Extra sfat: optează pentru un portofel de top de la una dintre agențiile amanet și vei putea avea un produs asortat, deosebit, din materiale de calitate, la un preț excelent.

Printre modelele de genți care se poartă în 2022 se regăsesc variante ale unor versiuni realizate și inspirate de designeri de top. Fie că optezi pentru un model clasic, modern sau vintage, o geantă poate fi asortată unui număr variat de ținute. De tine depinde cum alegi să te pui în evidență și care este imaginea pe care îți dorești să o transmiți celorlalți. O geantă este un accesoriu util, dar poate fi și o investiție durabilă, dacă achiziționezi un produs de brand de la amanet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *